Valparna efter Hjördis & Baxter är födda!
 
 Black Lanza Woody Callit * Susedalens I Got Stripes!

Hjördis är en liten smidig, lättförd tik som ligger mig varmt om hjärtat då jag fått båda mina favorit jakthundar från förr i en och samma lilla tik!
Så glad att få chansen att använda en av NOJCH SEJCH Holly Hunters Woody Guthries avkommor, efter att ha sett Baxter så var det inte svårt att bestämma sig! 
Stort Tack till Christel för att jag får låna din fanstastiskt trevliga pojk!Alla valpar har nu flyttat till sina nya hem!

 
Baxter, Black Lanza Woody Callit
B-prov 1a ökl dk, pris för bästa sök!
HD/Ed A, UA
Ögon Ua
Bild på Baxter från Englandsresan där han visade framfötterna ihop med Christel!
Flera framgångar under wt både i frk/ssrks regi och SGL. Bl.a vinst i SGL ökl wt , vinst FRK smålands ökl wt och 2 poäng utanför final på FM 2019 ökl.
Hjördis, Susedalens I Got Stripes
B-prov 3 ökl hösten 2017 DK
C-prov 84 p, 4 plac
Uts Exc 
HD A
Ögon Ua
Bär endast på svart

Foton på Hjördis tagna utav Ann Johansson, augusti 2019


Att köpa valp av Susedalens kennel:
Valparna föda upp hemma hos oss i vårt hus, valptester genomförs vid 7 veckors ålder.
Våra valpar och valpköpare följer vi upp genom träffar och kontinuerlig träning främst då under våren. Vi anordnar varje år kennelträff där vi gärna ser att så många som möjligt kan komma, vi hyr in instruktör till träffen som drillar oss under hela helgen. 
Röntgen är en viktig del i avelsarbetet därför vill vi att alla våra valpköpare röntgar sina hundar.
Vår ambition är att föda upp jakt/tävlingshundar så det prioriteras högt vid valet av köpare. Vi säljer inga valpar utan att vi fått träffa valpköparen och skapat en relation.
Givetvis följer vi skk:s föreskrifter, alla valpar är registrerade, avmaskade, vaccinerade och försäkrade då de lämnar oss.
Hör gärna av dig om du funderar över något gällande Flat Coated eller om du vill komma och vara med på en av våra träningar för att se & träffa våra hundar!

Välkommen!