Om oss

Susedalens kennel bedriver småskalig avel av Flatcoated retriever. Vårt huvudsakliga mål med uppfödningen är Flatcoated retrievern som jakt och provhund.

Kenneln grundades år 2000 och har fram tills nu drivits av Marie Tell, från och med juli 2013 kommer kenneln innehas av Marie Tell och Johanna Ling.

Jag, Johanna bor med min man Christer och våra söner Axel & Oscar på en gård utanför Habo, Jönköping.Jag har ett fantastikt roligt arbete som jaktombud på Agria djurföräkring! Vi lägger all vår lediga tid på jakt skytte och hundar. Både jag och Christer jagar och apporterar tillsammans med våra flattar. Förutom våra Flatcoated retrivers har vi även jaktlabrador & Tysk jaktterrier. Jag Johanna sköter det mesta kring apporteringsjakterna medan Christer håller till mer i älgskogen och på skjutbanan, ett tiotal gånger per säsong brukar han dock komma med och apportera. Duvjakterna är det vi har störst passion för, att sitta i morgonsolen och inävänta duvorna är oslagbart!
När and och fasansäsongen går mot ända så läggs mer tid på klövviltsjakten. 
Numer har vi glädjen att få ta med oss barnen på både fågeljakterna och klövviltet, en ynnest att föra det arvet vidare!

Jag, Marie bor på en gård utanför Getinge, Halland tillsammans med min man Jörgen och vår dotter Emilia. På gården finns förutom våra Flatcoated retriever även Wachtelhund & Tysk jaktterrier Våra största fritidsintressen är jakt och hundar, vi är båda aktiva jägare och har mark där vi jagar såväl fågel som klövvilt.

Louise, Jens, Martina och Patrik.